Lap 242014
 

Shokan_logo_v4_nauji_dydziai-04 (2)Nuo idėjos gimimo iki jos įgyvendinimo kelias būna skirtingas. Kartais trumpas ir tiesus, kartais ilgas bei vingiuotas, pilnas aplinkkelių, duobių ir netikėtumų. Vienoje kelionėje pakeleiviai mus lydi nuo pradžios iki galo, kitoje su bendraminčiais nukeliaujam tik kelias tarpines stoteles…

Bonsų, kaip ir kitų augalų, augintojų klubai pasaulyje yra populiarūs, ir Lietuvoje lyg šiol jų buvo ne vienas. Šį rudenį prie negausaus jų būrio prisijungė ir Bonsų augintojų klubas „Sokan“. Klubas oficialiai užregistruotas šių metų lapkričio 19 d.

Siekiai turbūt tokie patys, kaip ir kitų panašių klubų – populiarinti bonsai meną mūsų šalyje. Klubo narius vienija ne tik bendras pomėgis, bet ir noras šiuo pomėgiu dalintis, supažindinti su juo kitus, padėti jiems įgyti žinių ir įgūdžių. Įvairūs renginiai ir išvykos – tradicinė klubo veiklos forma.

Pirmasis renginys jau įvyko spalio 23 dieną – Japonų kultūros namuose buvo organizuota dokumentinio filmo „Continuum” peržiūra.

Apie organizuojamus renginius, šių renginių akimirkas visada galėsite perskaityti klubo svetainėje – www.sokan.lt, o kad nepraleistumėte svarbių naujienų, jas prenumeratoriams, kaip jau tapo įprasta, išsiųs BonsaiVilnius.lt.

Iki susitikimo renginiuose! Artimiausias jų – Praktinis užsėmimas „Juodoji keramika ir bonsai indai“.

Nerijus Smaidžiūnas

Sorry, the comment form is closed at this time.