Kov 052012
 

Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos mokslų fakultetas ir BonsaiVilnius.lt visus besidominčius bonsų kultūra kviečia į  kasmetinį praktinį seminarą „Bonsų persodinimas“.

Seminaro metu kalbėsimės apie bonsų persodinimo svarbą ir eigą, aptarsime tiek bendruosius, tiek specifinius jų persodinimo klausimus – kada ir kaip geriausia persodinti vazonuose auginamus sumedėjusius augalus, kaip sutvarkyti šaknis, kaip pritvirtinti medį konteineryje, kaip pasirinkti konteinerį, kokį naudoti  substratą, ir t.t.

Kadangi šiais metais seminaras vyksta gana anksti ir orai dar nepakankamai sušilę, tai jo dalyvių medelių šįkart  nepersodinsime, tačiau po teorinės dalies bus parodytas vieno ar kelių medelių persodinimas ir šaknų sutvarkymas.

Seminaro vieta: Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos mokslų fakultetas – Studentų g. 39, Vilnius.

Seminaro laikas: 2012 metų kovo 10 diena (šeštadienis). Seminaro pradžia 10.00 val. Planuojama trukmė – apie 3 valandas.

Seminaras nemokamas, bet registracija būtina. Norinčius dalyvauti kviečiu užpildyti registracijos anketą. Kilus klausimams, prašau kreiptis elektroniniu paštu [email protected].

Iki susitikimo šeštadienį!

Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.