Rgp 202010
 

Pagrindinis bonsai dirbtuvių tikslas – skleisti bonsai meną Lietuvoje, organizuoti teorinius ir praktinius susitikimus, norintiems susipažinti ar užsiimti bonsai auginimu. Dirbtuvių metu dalyviai bus supažindinami su bonsai menu, jų atsiradimo istorija, stiliais, įranga ir priežiūra. Neatskiriama užsiėmimų dalis – praktiniai užsiėmimai: yamadori paieška, šaknų ir lajos formavimas, žemės mišinių paruošimas ir t.t.

Bonsai dirbtuvių metu jūs išsiaiškinsite, kas yra bonsai. Kęstutis jus supažindins su bonsai istorija ir stiliais, papasakos, kokie įrankiai ir konteineriai naudojami bonsai kūryboje. Jūs patys kursite savo bonsai, ruošite žemės mišinius, parinksite ir paruošite konteinerį, drauge formuosite šaknis, sodinsite bonsai ir sužinosite, kaip jį prižiūrėti.

Kęstučio Ptakausko bonsų dirbtuvės vyks pirmadieniais nuo 18 val. iki 20 val. Vieno užsiėmimo trukmė 2 val. Kaina 50 Lt.

Pirmas užsiėmimas planuojamas š.m. rugsėjo pradžioje-viduryje, kai susirinks grupė. Dabar trūksta vos keleto dalyvių registracijos kad prasidėtų užsiėmimai…

Prie grupės prisijungti galima nuo bet kurio pirmadienio.

Būtina išankstinė registacija! Registruotis prašome čia arba telefonu: +370 683 03609.

Mus rasite: A. Strazdelio g. 1, Vilnius (iš Šv. Dvasios g. pusės / visai netoli barbakano / šalia gyvos muzikos klubo „Tamsta“). Vieta žemėlapyje.

Daugiau informacijos apie dirbtuves.

Margarita Lozinskaja

  2 Responses to “SKELBIMAS. ARToteka kviečia į bonsai dirbtuves”

  1. turiu tokį praktinį klausimą – kaip toje vietoje su parkavimu? Ar kur nors netoli yra vietos nemokamam automobilių statymui? Jei padarys Vilniaus centre ir senamiestyje 9 Lt. už vienos valandos stovėjimą, tie 50 litų greit pavirs į 70…

  2. Teko vasarą lankytis ARTotekoje – šalia yra gatvelė, kurioje parkavimas nemokamas.

Sorry, the comment form is closed at this time.