Vas 142012
 

2012-ųjų vasario 11 dieną suėjo dveji metai, kaip buvo sukurta BonsaiVilnius.lt svetainė. Ta proga svetainės Facebook grupėje buvo organizuotas skaitytojų susitikimas Vilniuje. Jo metu – paprasti pašnekesiai apie šį pomėgį, pasiekimus ir ateities planus.

Turbūt svarbiausias susitikimo pasiekimas – 2012-ųjų metų renginių poreikio įvertinimas ir planavimas. Taigi, nors ir labai preliminariai, bet ima aiškėti BonsaiVilnius.lt planuojamų renginių grafikas.

Pirmieji jų – kovo mėnesį. Tai – jau tradiciniais tampantys praktiniai bonsų persodinimo (kovo 10 d.) ir antžeminės dalies formavimo (kovo 17 d.) seminarai Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos mokslų fakultete. Kadangi remiantis apklausos duomenimis, daugiau pageidavimų buvo susijusių su yamadori paieškomis, šie seminarai suplanuoti kiek anksčiau, kad visas balandžio mėnuo liktų pasivaikščiojimams po miškus, kirtimus ar pelkes.

Šiandien papildytas renginių 2012-aisiais grafikas. Dauguma datų dar nepatvirtintos – apie šiuos renginius BonsaiVilnius.lt pranešimai kaip visada pasirodys prieš savaitę-dvi. Kaip ir anksčiau, visi renginiai išlieka nemokami, nebent tuos atvejus, kai jiems reikės įsigyti papildomų priemonių pačių renginių dalyvių medelių formavimui ar persodinimui.

Iki susitikimo kovo 10 dieną!

Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.