Spa 302012
 

Šis pranešimas turbūt svarbiausias tiems, kas savo interneto naršyklės mėgstamiausiuose yra išsisaugojęs svetainės adresą nuo 2010-ųjų metų.

2012-ųjų spalio 31 dieną bus išjungtas senasis Puslapiai.lt serveris. Būtent čia buvo pradėta kurti BonsaiVilnius svetainė. Senuoju adresu (http://bonsaivilnius.puslapiai.lt) ji veikė pirmuosius savo gyvavimo metus. Antraisiais, užregistravus trumpą svetainės adresą, visa informacija buvo perkelta į „naujus namus”, o Puslapiai.lt paliktas tik automatinis peradresavimas trumpuoju adresu.

Yra galimybė pratęsti svetainės gyvavimą senuoju adresu ir toliau, tačiau ar yra tame prasmės. Taigi, visų skaitytojų prašau pasitikrinti ir nuo šiol skaitymui nukreipti savo naršykles adresu http://www.bonsaivilnius.lt.

Taip pat noriu atkreipti dėmesį ir į nuo rugsėjo mėnesio pradžios veikiantį nedidelį diskusijų forumą Bonsų giraitė, skirtą iškilusiems klausimams išsiaiškinti. Kol kas forumas uždaras neregistruotiems vartotojams ir nematomas paieškos sistemoms. Gal ateity šios nuostatos ir keisis – viskas priklausys nuo poreikio. Bet kaip jau esu ne kartą ir sakęs, ir rašęs – bonsai nuo kalbų apie juos nei geriau auga, nei gražiau atrodo…

Ramių Vėlinių!

Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.