Rgs 032010
 

Besiruošiant parodai „Augalų labirintai’10”, pašnekesių ir diskusijų metu paaiškėjo, kad parodos dalyvių gali būti ir daugiau. Tiesiog kai kurie pradedantieji bonsų augintojai nepakankamai (nors tam nėra jokio realaus pagrindo) pasitiki savo jėgomis, kartais nežino, kaip paruošti savo medelį dalyvavimui parodoje, į ką atkreipti dėmesį.

Kad visa tai išsiaiškinti ir išaiškinti, Bonsai Vilnius svetainė planuoja kitą savaitę paskelbti straipsnį „Parodos atmintinė”, skirtą tiek organizatoriams, tiek dalyviams, tiek lankytojams.

Taip pat visus norinčius kritiškai įvertinti savo augintinius, paruošti juos parodai, patvarkyti, kviečiame   į trumpą praktinį užsiėmimą Vilniaus pedagoginiame universitete.

Užsiėmimo data: 2010 m. rugsėjo 8 d., trečiadienis.

Laikas: 18.00-21.00 val.

Vieta: Vilniaus pedagoginio universiteto Gamtos mokslų fakultetas, 205 auditorija (Studentų g. 39, Vilnius).

Būtina atsinešti savo augintinius, kuriuos galvojate parodyti parodoje. Priemonių ir įrankių parūpins organizatoriai (nebent norėtumėte savo augintinį pervieluoti savomis vielomis).

Registracija būtina (juk reikia įvertinti įrankių ir medžiagų poreikį). Registruotis kviečiame elektroniniu paštu *****@*****.lt

Nekantriai lauksime  visų norinčių!

Jogaila Mackevičius

2010.09.08

P.S.  Užsiėmimas įvyko. Ačiū visiems susirinkusiems. O negalėjusių atvykti prašau nenusiminti ir jei turite klausimų, drąsiai kreiptis.

J.M.

Sorry, the comment form is closed at this time.