Rgs 162010
 

Sveiki brangieji,

Rugsėjis beldžiasi į mūsų širdis, žvaigždėtos naktys pranašauja rudenį, o mes nepaliaujam stebėtis didžiausiais pasaulio stebuklais – žiedais….Kviečiame ir Jus visus pasidžiaugti drauge.

Paskutinį rugsėjo savaitgalį , t.y. 24-25-26 dienomis Vilniaus Pedagoginio universiteto Gamtos fakultete (Studentų g.39, Vilnius) vyks jau tapusi tradicine trečioji kambarinių augalų paroda „AUGALŲ LABIRINTAI”.

Kasmet plečiasi dalyvių ratas, keičiasi eksponuojamų augalų asortimentas, kiekis, pristatymas…

Dygliuoti kaktusai ir išraiškingi kaudeksiniai augalai, švelnūs sukulentai ir intriguojantys vabzdžiaėdžiai, pasaulio istoriją menantys bonsai ir paslaptingieji gegužraibiniai augalai lauks lankytojų visas tris dienas nuo 10 val. ryto iki 19 val. vakare be pietų pertraukos.

Parodos metu bus galima pabendrauti su augintojais, gauti išsamias konsultacijas, susitikti su senais draugais ir pažįstamais ar susirasti naujų kolegų. O Bonsai Vilnius svetainė kitą savaitę, paskutinę savaitę prieš parodą, planuoja visa straipsnių serija supažindinti savo skaitytojus su būsimos parodos bonsų ekspozicijos dalyviais. Kad atvykę į parodą Jūs ne tik pamatytumėt šiuos mažuosius žmogaus ir gamtos bendros kūrybos stebuklus, bet  taip pat pažinotumėt (nors ir neakivaizdiniu būdu) jų kūrėjus.

Parodos metu visuomenei prisistato Lietuvos orchidėjininkų draugija, galima bus susipažinti su jos tikslais, uždaviniais, darbais. Penktadienį tradiciškai kviečiame vaikus. Šeštadienį 14 val. planuojama paskaita „Apie kvapus ir aromatus”. Be abejo, veiks ir kioskelis.

Įėjimas mokamas: suaugusiems 5Lt, vaikams, moksleiviams, pensininkams 2Lt.

Ateikite, atvažiuokite ne tik paklaidžioti AUGALŲ LABIRINTAIS, bet ir DALYVAUTI !
Pakvieskite   savo giminaičius ir  kaimynus, kolegas ir draugus, pažįstamus ir nepažįstamus.
Laukiame Jūsų visų!

Organizatoriai

Su mumis galite susisiekti: [email protected]www.augalulabirintai.lt

Sorry, the comment form is closed at this time.