Geg 192015
 

s5_logoBonsai imperija prasidėjo kaip jauno berniuko Oskaro svajonė. Būdamas penkiolikos jis sukūrė paprastą interneto svetainę apie savo pomėgį. Tai buvo 2000 gruody. Nuo to laiko svetainė ženkliai paaugo ir tapo internete didžiausia benduomene, remiama žmonių, kuriems artima viena idėja – pomėgis bonsams vienija.

Paskutiniuoju metu didėjant susidomėjimu bonsais, plintant šiam pomėgiui visame pasaulyje, mūsų vizija pamažu tapo realybe. Aštuoniomis kalbomis kuriama svetainė skirta milijonams lankytojų per metus, sukuriant energingą ir aktyvią benduomenę.  Svetainėje galite rasti daugybės svečių straipsnius apie bonsus ir jų aplinką. Mes kuriame vaizdo siužetus apie bonsus ir susijusiomis su jais temomis (užsukite į mūsų  YouTube kanalą „Bonsai Movies„). Mes turime ir aktyvias paskyras socialiniame tinkle Facebook ir Google+. Taip pat kviečiu drąsiai nesivaržant užsukti į mūsų forumą ir tapti jo dalimi!

Mūsų vizija

Visame pasaulyje žmones vienyti jų pomėgiu – bonsai.

Mūsų misija

Sukurti didelę bendruomenę, kur žmonės galėtų išmokti auginti bonsai medelius. Bet dar svarbiau, kiad Bonsai Empire taptų vieta, kur žmonės galėtų susitikti ir gėrėtis kertiniais bonsų elementais: harmonija, prigimtimi ir grožiu.

Mūsų vertybės

Pagarba, entuziazmas ir privatumas.

Mūsų praeitis

Keletas senesnių svetainės dizaino variantų:

Oscar Jonker

Sorry, the comment form is closed at this time.