Bir 102016
 

NTXVIIPirmąją Noelanders Trophy XIII knygą 2012 metais redagavo profesionalus redaktorius. Tačiau didelio finansinio pasisekimo knyga neturėjo, todėl nebuvo suinteresuotumo jos tolimesniu leidimu.

Kitais metais du Belgijos bonsai asociacijos (BBA) nariai Alda Clijsters ir Christian Vos nusprendė redaguoti šią knygą ir prisiimti asmeninio finansavimo atsakomybę.

Mūsų fotografai Willy Evenepoel ir Jörg Derlien pateikė kiekvieno medžio ir akmens, eksponuotų parodoje, aukštos kokybės nuotraukas. Jörg Derlien suderindamas su Christian Vos sutvarkė ir paruošė nuotraukas leidimui. Luc Nagels ir Roald Vlems surinko ir patikrino informaciją apie bonsus. Christian Vos užtikrino, kad visi pranešimai, autorinės teisės ir knygų išsiuntimas užsakovams būtų savalaikiai.

Šios komandos darbo dėka mes galime pasidžiaugti Noelanders Trophy XIV, XV ir XVI albumais.

Šiandien mes džiaugiamės galėdami pristatyti naują Noelanders trophy XVII albuma, kuriame – geriausi 2016 metais vykusios parodos Genke eksponatai.

Knygą galite užsisakyti elektroniniu paštu [email protected], daugiau informacijos – Belgijos bonsai asociacijos puslapyje ir Facebook paskyroje.

Christian Vos
BBA viešųjų ryšių atstovas

Sorry, the comment form is closed at this time.