Kov 042011
 

Lietuvos orchidėjininkų draugija sveikina su pirmaja pavasario diena. O koks gi pavasaris be saulės, šilumos, žalumos, žiedų, egzotikos, be šypsenų ir draugų? Ir žinoma, koks pavasaris be egzotinių augalų parodos „Žali horizontai”?

Kaip ir kiekvieną pavasarį paroda grįžta į Kauną. Šį sykį ji bus prekybos ir laisvalaikio centre „Mega”, renginių ir ekspozicijų salėje antrame aukšte. Taigi visus visus šio nepakartojamo grožio mylėtojus, kartu su savo išpuoselėtais ir vertais pasididžiavimo augintiniais kviečiame balandžio 15 – 17 dienomis sudalyvauti nepakartojamoje žiedų ir žalumos šventėje.

Jeigu auginate sanpaulijas, vabzdžiaėdžius, kaktusus, sukulentus, orchidėjas ar bet kuriuos kitus žydinčius, žaliuojančiuos, įdomius ir įprastus augalus, bonsus, tikimės, kad šiuo grožiu pasidalinsit ir su parodos lankytojais.

Nors iki parodos dar liko lygiai pusantro mėnesio, ir apie žiedus kalbėti yra labai anksti, tačiau ryžtas sudalyvauti daro stebuklus, net ir labai kuklus bei įprastas augaliukas ar jo žiedas parodytas tarp daugelio kitų, suspindi nematytu grožiu ir elegancija. Nepasikuklinkite, parašykite mums ką auginate, kas puošia jūsų namus – bendromis jėgomis padarysim taip, kad juo pasigėrėti galėtų ir kiti.

Taip pat kreipiamės ir į įmones bei privačius asmenis, auginančius, parduodančius ar kitaip susiejusius savo veiklą su augalais, pristatyti savo kolekcijas, praplėsti ryšius, pasireklamuoti, ar netgi jais prekiauti.

Įmonės bei komerciniai augintojai raginami paskubėti ir iki kovo 6 dienos pranešti apie dalyvavimą.

Smulkesnės informacijos ieškokite Lietuvos orchidėjininkų draugijos svetainės forume  http://www.orchids.lt. Teirautis galima elektroniniu paštu [email protected]. Norinčius parodoje pristatyti savo formuojamus bonsus, prašome rašyti elektroniniu paštu [email protected] .

O dabar laukiam Jūsų pasiūlymų, klausimų, minčių ir gerų idėjų.

Linkime smagaus pasiruošimo įkarščio!

Ramūnas Pileičikas
Lietuvos orchidėjininkų draugijos pirmininkas

Sorry, the comment form is closed at this time.