Geg 152011
 

Į praėjusį šeštadienį (2011.05.14)  vykusį seminarą „Bonsų antžeminės dalies formavimas” susirinkę šešiolika dalyvių ir teoriškai, ir praktiškai susipažino su vienu iš bonsų antžeminės dalies formavimo metodu – vielavimu. Ačiū Nerijui už seminaro dalyviams padėjusį „apšilti” pranešimą.

Kas išgirdo apie tai pirmą kartą, pirmą kartą pabandė suvieluot medžio šakelę, kam šis „darbas” jau nuo seniau pažįstamas. Atsinešę savo medelius galėjo kiek patobulinti jų vainiką.

Planuotos 120 minučių nejučia išsitęsė iki 200. Bet taip jau nutinka tuose bonsų seminaruose – staiga ima ir pradingsta laiko pojūtis. Tačiau tikiuosi, šis laikas nebuvo praleistas tuščiai, o įgytos žinios, gauta informacija pravers ateityje.

Atsiprašau už kiek išplaukusias nuotraukas – kažkaip taip fotoaparatas „nusprendė” šį sykį viską įamžinti (seminaro nuotraukos). Seminaro skaidrės ir pats pranešimas svetainėje pasirodys tradiciškai savaitės viduryje, trečiadienį.

Tai – paskutinysis BonsaiVilnius.lt pavasario renginys. Vasaros sezonas prasidės trečią birželio savaitę kasmetiniu tampančiu susibėgimu Balbieriškyje (sekite renginių kalendorių), kaip tik po savaitės pasibaigus Bonsai studijos „Sensei” rengiamai VI tarptautinei bonsai ir suiseki parodai Vilniuje. Toliau vasaros metu – tradicinės Juodšilių popietės. Ir vasara netruks prabėgti, o apie rudenį kalbėti dar anksti.

Ačiū visiems seminaro dalyviams! Iki kitų susitikimų.

Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.