Lap 122011
 

Kviečiame į 4 dalių pristatomąjį bonsai meno seminarų ciklą, skirtą visiems norintiems pažinti šį meną nuo pačios pradžios iki bonsai formavimo ir praktinio pritaikymo.

Numatomi keturi bonsai meno seminarai:

  • 2011 m. lapkričio 26 d. šeštadienis 12 val. – 16 val. Kas yra bonsai.  Truputis istorijos. Bonsai pasaulyje.
  • 2011 m. gruodžio 3 d. šeštadienis 12 val. – 16 val. Bonsai stiliai ir formos.
  • 2011 m. gruodžio 10 d. šeštadienis 12 val. – 16val. Konteineriai ir įrankiai.
  • 2011 m. gruodžio 17 d. šeštadienis 12 val. – 16 val. Praktika: žemės mišinių paruošimas, konteinerio paruošimas ir parinkimas, šaknų formavimas, vielos panaudojimas formuojant bonsai.  Suformuoto bonsai persodinimas į konteinerį.

Pastaba. Kadangi į šiuos seminarus nesusirinko grupė, jie nukeliami į 2012 m. sausio mėnesį.

Seminarus ves Kęstutis Ptakauskas Ryto rasos sodo Alytuje įkūrėjas ir VšĮ “Bonsai studija” prezidentas.  Apie Kęstučio veiklą ir kūrybą paskaitykite jo interneto svetainėje.

Seminarų metu su savimi nereikės turėti nieko, visos priemonės bus suteiktos.

Būtina išankstinė registracija. Užsiregistravusiems ir pinigus pervedusiems banko pavedimu iki š.m. lapkričio 23 d. imtinai viso ciklo kaina 320 Lt.  Negalintys dalyvauti visame seminarų cikle, galės prisijungti prie pageidaujamos ciklo dalies, tuomet vienas seminaras kainuos 90 Lt.

Registruokitės elektroniniu paštu [email protected] Būtinai nurodykite, ar registruojatės į visus seminarus ar tik į vieną (jei tik į vieną, tai į kurį) ir mes jums atsiųsime visą reikalingą informaciją ir banko pavedimui reikalingus duomenis.

Užsiėmimai vyks: Artoteka, A. Strazdelio g. 1, Vilnius (iš Šv. Dvasios g. pusės / šalia muzikos klubo „Tamsta“). Vieta žemėlapyje.

Daugiau informacijos telefonu +370 683 03609.

Margarita Lozinskaja
Artoteka

Sorry, the comment form is closed at this time.