Bir 302011
 

Turbūt pagal žemėlapį susiorientuoti nebus sunku.

Pasiruošimas nesiskiria nuo seminaro Balbieriškyjetik medelį reikia visais atvejais turėti savo. Jam ir bus skirtas visas dėmesys. Nuotraukų porą „prieš/po“ formavimo padarysim organizuotai visiems. Jei turite savo įrankius ir patogiau dirbti jais, net nedvejodami juos pasiimkite. Vielų pirkimas kaip visada centralizuotas (po 15 Lt), bet nieks nedraudžia vieluoti savom. Verta pagalvoti, gal kas norėtų įsigyti vielų sau, kad galėtų savarankiškai pradėti formuoti savo augintinius – jas taip pat galima būtų užsakyti centralizuotai.

Tiesa, paprastai rekomenduojama medžio keletą dienų prieš vielavimą nelaistyti. Tačiau kai tokie karšti orai to daryti nevertėtų. Per didelė fiziologinio išsekimo rizika, o suvieluoti galima ir standesnes šakutes. Tenorėčiau atkreipti dėmesį, kad gabenant automobilyje reiktų atkreipti dėmesį į salono temperatūrą. Neapsaugojus medžio nuo saulės, galima nesunkiai per trumpą laiką jam rimtai pakenkti.

Tiek organizacinės informacijos.

Taigi, šeštadienį (kaip, beje, ir trečiadienį) pradedam pirmą valandą, turim baigt vėliausiai iki aštuonių. Iki susitikimo!

Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.