Sau 122012
 

Sodo meno avilysSausio 21 dieną, šeštadienį, 14.00 val. Kairėnų botanikos sode vyks studijos „Sodo meno avilys” atidarymas.

Kviečiame visus dalyvauti atidarymo šventėje, pasiklausyti gyvos muzikos, susipažinti su mūsų veikla, pasivaišinti arbata.

Mokslininkai sako tą patį – kaip Kosmose, taip ir Atome. Žmogaus Kūnas ir Dvasia kažkur per vidurį, tačiau ir čia galioja tos pačios taisyklės. Vadinasi, jei norime suprasti Visatos ir Žmogaus būties dėsnius, galime pasirinkti mums priimtiniausią modeliuką. Kažką, kas būtų artima, kasdieniška, prieinama. Kas kalbėtų mums kaskart naujai ir mes galėtume kalbėti su juo, drauge mokytis, kurti, augti, tobulėti. Kame tilptų visi klausimai ir atsakymai, mūsų kasdienybė ir pabėgimas nuo jos, ateitis ir praeitis, protėviai ir vaikaičiai, šeima, buitis ir svajos, mokslas ir kūryba- visas gyvenimas ir jo paslaptys.

Kas kita tai gali būti, jei ne SODAS. Sodo-Sodybos-Sodžiaus modelyje yra viskas, ko tik gali prireikti mūsų kūnų gerovei ir dvasiniam augimui užtikrinti. Tai vieta, kur susitinka gamta ir žmogaus dvasia, kur vyksta kūryba ir egzistuoja pasaulio centras. Tai mūsų Sode auga Gyvybės medis ir apie jį sukasi Visata.

Tai Rojus, kuriame mes galime pabūti visose rolėse – ne tik žmonių ar žalčio, bet ir Kūrėjo Sodininko. Žmogus kuria Sodą – Sodas kuria Žmogų.

Daugiau informacijos – http://www.sodomenas.lt


Danielė Šležienė
Eurika Urbonavičiūtė
Dalia Bastienė

Sorry, the comment form is closed at this time.