Spa 232010
 

Jau kuris laikas bendraujant su besidominčiais bonsais iškyla klausimų apie „kambarinių” bonsų priežiūrą ir formavimą. Juk ne kiekvienas susidomėjęs šia kultūra gali turėti savo kieme bonsų sodą, ir ne retas turime apsiriboti  palangėmis namie ar biure. Daugiausia klausimų kilo apie priežiūros ypatumus niūraus ir tamsaus žiemos periodo metu. Tačiau po trumpesnių ar ilgesnių diskusijų visi tuo metu kylantys klausimai išsenka, o seminaras pasilieka vien idėjos stadijoje. Kol kas aiški tik viena besidominčiųjų nuostata – tokius renginius geriausia organizuoti vėlyvą rudenį ir žiemą, kai „lauko” bonsai jau miega, o visi bulviakasiai ir kiti sodo-daržo darbai baigti.

Surengti seminarą nėra sunku, tik reiktų geriau įvertinti  informaciją, kurią norėtų sužinoti auditorija. Kas be ko, gal įmonių, kurių veikla susijusi su bonsų kultūra, atstovai norėtų ir turėtų ką papasakoti?

Taigi, labai lauktumėm jūsų laiškų ar komentarų su pasiūlymais ir pageidavimais. Prašome nesvarbu kaip – trumpai ar su pasvarstymais – išsakyti viską, ko tikėtumėtės iš tokio renginio: vieta, trukmė (vienkartinis, ar seminarų serija), laikas, bet svarbiausia – dominančios temos.

Būtų nuostabu jūsų pasiūlymų sulaukti iki Vėlinių. Savo mintis galima siųsti elektroniniu paštu [email protected] arba pateikti šio skelbimo komentaruose. Iš anksto – ačiū.

Apklausos rezultatai, 2010 m. gruodžio 12 d.

Kad ir kiek būtų tikrinamas elektroninis paštas, nei iki Vėlinių, nei vėliau pasiūlymų, pageidavimų ar norų negauta tiek, kad būtų galima rimtai galvoti apie tokio seminaro organizavimą.  Suprantama, kad gal pradedantiesiems entuziastams ir sunku siūlyti konkrečias temas, bet bent jau pareikšt norą tikrai gali kiekvienas.

Todėl kaip ir daugelį kartų iki šiol, seminaras atidedamas iki „geresnių laikų”.  Kartais imu galvoti, kad praktiniai užsiėmimai išvis nėra reikalingi?.. Bet tas ,žinoma, nesutrukdys ir toliau organizuot „žaibiškus” susibėgimus viena ar kita netikėtai tapusia aktualia tema.

Iki malonių susitikimų!

Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.