Geg 122011
 

Smagu, kad į seminarą jau užsiregistravo visas būrys dalyvių. Kai kuriems jų kilo klausimų – į juos buvo atsakyta asmeniškai. Turbūt vienas aktualesnių klausimų visiems „ar galima atsinešti savo medelį?” Be jokios abejonės – taip.

Tai galima nustatyti ir kaip nerašytą BonsaiVilnius.lt organizuojamų renginių taisyklę. Jei turite klausimų dėl savo medelių formavimo, priežiūros ar įtariate kokius negalavimus ir norite pasikonsultuoti, galite drąsiai atvykti kartu su savo augintiniu. Tik reiktų turėti omeny, kad jei, pavyzdžiui, seminaras skirtas vielavimui, vargu ar galėsime jo metu Jūsų bonsą persodinti. Na, ir žinoma, tai, kad jei seminaras skirtas bonsams, tai jo metu orchidėjoms, sanpaulijoms ar kaktusams dėmesio tikrai neskirsime…

Seminaras – tai ne išvyka į gamtą ar darbo grupės susitikimas. Todėl ruoštis jam labai nereikia. Seminaro pradžioje – teorinis pasakojimas apie vielavimą, po to – praktiniai bandymai. Kas vieluoti dar niekada nėra bandęs pradžioje galės pasitreniruoti su medelių šakutėmis. Kam vielavimas jau nėra naujiena – pabandyti savo jėgas vieluojant ruošinį. Kiek jau spėsime per tas kelias seminarui numatytas valandas, tiek spėsime.

Tik noriu priminti, kad registracija į seminarą yra būtina (dėl paprastos priežasties – organizatoriams svarbu žinoti dalyvių skaičių, kad į seminarą atsivežti reikiamą priemonių kiekį). Registracijos anketa – seminaro skelbime.

Iki susitikimo šeštadienį!

Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.