Bal 082013
 

BS-logoNors pavasaris ir vėluoja, bet pasiruošti naujam vegetacijos sezonui reikia tinkamai. Nuo šių metų pavasario jums tai padaryti padės nauja internetinė parduotuvė BonsaiSodas.lt.

Sodo kolektyvas nuolat rūpinasi, kad Jūsų puoselėjamo bonsai medelio ar sodo priežiūrai nestigtų reikiamų įrankių, grunto ir kito reikalingo inventoriaus.

Visus rūpesčius dėl Jums reikalingų priemonių bei bonsai medelių palikite mums, mes pasirūpinsime, kad Jūsų užsakytos prekės Jus pasiektų maksimaliai greitai.

 

Prasidedant pavasariui BonsaiSodas.lt pristato šias priemones bonsai medelių priežiūrai ir auginimui:

.

VielaVielos bonsai medelių formavimui.

Aliuminio lydinio anoduotos įvairaus skersmens vielos. Galimi vielų diametrai: 1,2 mm, 2,0 mm, 3,0 mm.

.

Gruntas „Terramol” – produktas atvežtas iš Danijos. Šis substratas yra gaminamas iš natūraliai Danijoje randamos uolienos, kurios trečdalį sudaro molio dalelės, o du trečdalius – diatomitai. Grunto pH5,5, jis gaminamas labai aukštoje temperatūroje, taigi, kenkėjų ir ligų rizikos nėra.

961-s

Šis substratas gali būti naudojamas grynas arba maišomas su kitomis substrato dalimis: dirvožemiu, natūraliais ir sintetiniais sorbentais, pemza, durpėmis, žvyru. Gerai sugeria ir išlaiko drėgmę, pasižymi jonų mainų sorbcija, kuri svarbi apsaugant bonsus nuo pertęšimo bei užtikrinant optimalų maistinių medžiagų (ypač mikroelementų) balansą substrate.

.

KONTEINERIAI

Čekijos meistrų rankų darbo konteineriai. Konteineriai pagaminti atsižvelgiant į visus standartus, taikomus bonų kultūroje (vandens neužlaikantis dugnas, didelės drenažo skylės, pakylėjimas nuo pagrindo), atsparūs temperatūros svyravimams, tinkami auginti medelius lauko sąlygomis mūsų klimato zonoje. 

.

Įrankiai. Keturių dalių bonsai medelių priežiūros įrankių rinkinys. Kilmės šalis – Kinija. 

Irankiai

.

Numatomas nemažas akadamos, medžių, konteinerių, įrankių bei žaizdų žaizdų gydimo ir priežiūros priemonių asortimento papildymas gegužės pradžioje!

Daugiau bonsų formavimo įrankių ir priemonių rasite sodo svetainėje http://www.bonsaisodas.lt.

Pasiteirauti galite elektroniniu paštu [email protected] arba telefonu +370 614 49775.

Jolita ir Kęstutis Totoraičiai

 

Sorry, the comment form is closed at this time.