Vas 112014
 

BVJau nebesuskaičiuoju, kelintą kartą tai rašau šioje svetainėje „laikas bėga greitai”. Atrodo, visai neseniai bandžiau perprasti turinio valdymo sistemą, aiškinausi kaip pateikti nuotraukas, kaip pagaliau pradėti ir „užkurti” paprastą svetainę. O jau ketvertas metų praėjo nuo to laiko, kai joje atsirado pirmasis įrašas.

Daug kas per juos keitėsi – vieniems skaitytojams entuziazmas atsirasdavo, kitiems išblėsdavo. Vieni vos pabandę nuspręsdavo, kad „tai – ne jiems”, kiti, pradėję BonsaiVilnius.lt užsiėmimų metu, domisi bonsai kultūra ir dabar.

Keitėsi ir pati BonsaiVilnius.lt politika – nuo plačiajai visuomenei skirtų parodų, paskaitų ir praktinių užsiėmimų, iki individualaus, niekur neafišuojamo ir atkaklaus darbo. Tačiau pati svetainė, daugiau ar mažiau šurmuliuojanti liko. Tikiuosi, kad ir per dešimtąjį jos gimtadienį galėsiu vėl taip pat parašyti „kaip greitai bėga laikas”…

Ir šia proga pirmiausia noriu pasveikinti visus, prisidėjusius prie jos kūrimo: pateikusius straipsnius (vien straipsnių svetainėje jau daugiau nei du su puse šimto), nuotraukas, skelbimus, sukūrusius logotipus svetainei bei forumui. Pasveikinti ir padėkoti. Nuoširdus dėkui Jums visiems, buvusiems ir esantiems visus šiuos BonsaiVilnius.lt gyvavimo metus. Tikiuosi ir ateityje svetainės skaitytojų entuziazmo dėka mūsų krašto bonsai fronte įvyks ne vienas renginys, užsiėmimas, kelionė ar tiesiog bendraminčių susitikimas.

Su gimtadieniu, brangūs skaitytojai!

Kaip ir prieš ketverius metus…

Nuoširdžiai Jūsų,
Jogaila Mackevičius

Sorry, the comment form is closed at this time.