Bir 132011
 

Ar antrus metus skaičiuojantį renginį jau galima vadinti „tradicija”, pasakyti sunku. Bet šiemet, kaip ir pernai, BonsaiVilnius.lt ir PrakybaAugalais.lt netoli Balbieriškio organizuoja praktinį seminarą „Bonsų antžeminės dalies formavimas”.

Susitikimas vyks augalų prekybos aikštelėje, 12 kelio Alytus-Kaunas kilometre. Vieta žemėlapyje. Susitikimo pradžia 11.00 val.

Dienotvarkėje vienas punktas – savo medelio formavimas. Viskas, įskaitant genėjimą, vielavimą, formos suteikimą.

Požeminės dalies neliesime – persodinimas per tokius karščius greičiausiai būtų augalui pražūtingas.

Susitikimas skirtas norintiems daugiau mažiau savarankiškai pabandyti formuoti medelį, bendrųjų teorinių pasakojimų apie bonsai formavimą faktiškai nebus. Jokių pranešimų, jokių skaidrių. Tik medis ir Jūs (be jokios abejonės, esant reikalui,  konsultanto pagalba bus).

Kaip pasiruošti susitikimui? Viskas labai paprasta. Pasiimate medelį, formavimo įrankius ir vielas. Jei ko nors iš šio trejeto neturite, jums padės organizatoriai. Įrankiais tikrai pasidalinsime, medelių galima rasti prekybos aikštelėje, o vielos bus nupirktos centralizuotai, jomis rūpintis nereikės. Seminaras kaip visada nemokamas, bet kiekvieno dalyvio paprašysime prisijungti prie vielų pirkimo (po 15 Lt).

Susitikime praleisime nemažą dalį dienos, todėl nevertėtų pamiršti pasiimti kavos, arbatos, sumuštinių, gaiviųjų gėrimų.

Fotoaparatas – kiekvieno asmeninis reikalas. Bet visai smagu turėti nuotraukų porą „prieš ir po” formavimo.

Atvykimas savo transportu. Jei atsiras galinčių paimti pakeleivius ar norinčių jais būti, prašome  tai įrašyti Jūsų registracijos anketoje kartu su kontaktiniais duomenimis, ir mes pabandysime šį reikalą suderinti.

Taigi, visus susidomėjusius kviečiu registruotis užpildant dalyvio anketą.

Susitikimas – praktinis. Ir kiekvienam dalyviui rūpimi klausimai bus paaiškinti asmeniškai, todėl jų skaičius ribotas. Jei kils klausimų, visada prašome kreiptis elektroniniu paštu, arba telefonu.

Iki susitikimo Balbieriškyje!

Jogaila Mackevičius

  2 Responses to “Susitikimas „Bonsų antžeminės dalies formavimas””

  1. Laba diena, man rodos, jog mane jau uzregistravo, bet del viso pikto….

  2. Ne, Jūsų užsiregistravusiųjų sąraše nėra. Norėdama užsiregistruoti, turite užpidyti registracijos anketą http://apklausa.lt/f/susitikimas-balbieriskyje-bonsu-antzemines-dalies-formavimas-7xrks33/answers/new.fullpage. Pagal šios anketos duomenis organizatoriai galės įvertinti kiek medžiagos reiks pasiruošti susitikimui.

Sorry, the comment form is closed at this time.